EVENTS

Studimet në SHBA, seminar nga NETA Scholars - 6.4.2017

Studentët e Kolegjit Universitar Bedër morën pjesë në një seminar të organizuar nga Zyra e Planifikimit të Karrierës, lidhur me procesin e aplikimit për programet e masterit dhe doktoraturës në Shtetet e Bashkuara të Amerik&eum...

Club :

Bedër, bashkëpunim me Agjencinë e Punësimit ERCA - 5.4.2017

Agjencia e Punësimit ERCA prezantoi sot para studentëve të Bedër mundësitë e punësimit brenda dhe jashtë vendit tonë. Falë marrëveshjes që institucioni ynë ka me këtë agjenci, studentëve ju jepet mundës...

Club :

AIESEC prezanton internshipet jashtë vendit - 29.12.2020

AIESEC Albania në bashkëpunim me Zyrën e Planifikimit të Karrierës pranë Kolegjit Universitar Bedër, prezantuan para studentëve të shkencave të edukimit dhe gjuhës angleze mundësitë e zhvillimit të internshipeve vullnetare dhe ...

Club :

Bedër Mentorship Program - 14.2.2017

Janë hapur aplikimet për programin Bedër Mentorship 2017. Programi i Mentorship-it është një projekt i zhvilluar nga Zyra e Planifikimit Karrierës në Kolegjin Universitar Bedër, për të mbështetur dhe udhëhequr studentë...

Club :

Programi Bedër StartUP - 15.2.2017

Je student apo i sapodiplomuar dhe ke një ide për të ndërtuar një sipërmarrje tënden? Bedër StartUP është një mundësi e shkëlqyer për të sjellë ndryshime të mëdha në jetën tuaj! Program i...

Club :

Prezantimi i Kartës Rinore Evropiane - 27.12.2020

Në ambientet e Universitetit Bedër u bë prezantimi i “Kartës Rinore Evropiane”. Studentëve iu shpalosën avantazhet, ofertat dhe zbritjet e çmimeve që ata do të përfitojnë duke u pajisur me këtë kartë. Gj...

Club :

Career meetings-Agna Group meets the students of Beder University 04.02.2015 - 4.2.2015

In order to go ahead with the stream of career meetings, a group of our students will visit the offices of Agna Group. As you know Agna group is one of the most successfull companies in our country and more. It will be a good opportunity for students to be part of this reality even for one hour....

Club :

Open Days - 8.9.2014

Open Days 8.9.2014 In order to present the opportunities that the University offers to all of our students, Career Planning Office in collaboration with the Dean of Students and all the other Departments, organized a five days long program, OPEN DAYS 2014 ...

Club :

Orientation Day - 21.10.2014

The orientation program for the Students. 21.10.2014 for the beginning of the new academic year, taking into consideration the importance that a decent information and orientation plays in the commodity of Student's life as well as our jobs, Dean of Students' Office organized: Orie...

Club :

[ 1 ]