EVENTS

Paketa e Policës së Sigurimit të Studentëve + Sigurim Jete për Prindin - 2.12.2016

Kompania e sigurimeve SIGAL, pjesë e Uniqa Group Austria, prezantoi sot para studentëve të Universitetit “Hëna e Plotë” (Bedër) paketën e Policës së Sigurimit të Studentëve + Sigurim Jete për Prindin.

Kjo paketë, e cila vjen si risi në tregun shqiptar të sigurimeve, është dedikuar vetëm për nxënësit dhe studentët. Studentët e Universitetit Bedër që duan të marrin këtë paketë përfitojnë 70 % ulje nga çmimi i isaj fillestar. 


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /var/www/career.beder.edu.al/web/sub/calendar.php on line 35

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /var/www/career.beder.edu.al/web/sub/calendar.php on line 50