EVENTS

Prezantimi i Kartës Rinore Evropiane - 27.12.2020

Në ambientet e Universitetit Bedër u bë prezantimi i “Kartës Rinore Evropiane”. Studentëve iu shpalosën avantazhet, ofertat dhe zbritjet e çmimeve që ata do të përfitojnë duke u pajisur me këtë kartë.

Gjithashtu iu treguan edhe mundësitë për pjesëmarrje në projekte, trajnime dhe intershipe brenda dhe jashtë vendit.

Duke falenderuar përfaqësuesit e “Youth Act Albania” për prezantimin, studentët mund të aplikojnë online për kartën në www.kartarinore.al, ose të informohen pranë Zyrës së Planifikimit të Karrierës.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /var/www/career.beder.edu.al/web/sub/calendar.php on line 35

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /var/www/career.beder.edu.al/web/sub/calendar.php on line 50