EVENTS

AIESEC prezanton internshipet jashtë vendit - 29.12.2020

AIESEC Albania në bashkëpunim me Zyrën e Planifikimit të Karrierës pranë Kolegjit Universitar Bedër, prezantuan para studentëve të shkencave të edukimit dhe gjuhës angleze mundësitë e zhvillimit të internshipeve vullnetare dhe profesionale jashtë vendit.

Studentët u informuan lidhur me mënyrën e aplikimit për këto internshipe, kushtet e pranimit, përfitimet nga praktikat jashtë vendit, kontributin në fushën e edukimit, etj.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /var/www/career.beder.edu.al/web/sub/calendar.php on line 35

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /var/www/career.beder.edu.al/web/sub/calendar.php on line 50