EVENTS

Bedër, bashkëpunim me Agjencinë e Punësimit ERCA - 5.4.2017

Agjencia e Punësimit ERCA prezantoi sot para studentëve të Bedër mundësitë e punësimit brenda dhe jashtë vendit tonë.

Falë marrëveshjes që institucioni ynë ka me këtë agjenci, studentëve ju jepet mundësia të aplikojnë dhe të shfrytëzojnë mundësitë aktuale të tregut të punës.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /var/www/career.beder.edu.al/web/sub/calendar.php on line 35

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /var/www/career.beder.edu.al/web/sub/calendar.php on line 50