EVENTS

Takim informues, LSC prezantohet në Bedër - 25.5.2017

Përfaqësues të London School of Commerce ishin të pranishëm në një takim informues me studentët e Kolegjit Universitar “Bedër”, për të diskutuar rreth mundësive për vazhdimin e studimeve master dhe PhD në Britaninë e Madhe.  

Menaxheri i marketingut në LSC, Kerem Ozis, në bashkëbisedimin që pati me studentët u tregoi atyre mundësitë që ofron Londra si një qendër e rëndësishme e edukimit në botë. Ky takim ishte në vazhdën e aktiviteteve që bëhen përgjatë vitit akademik për planifikimin e karrierës.  

 


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /var/www/career.beder.edu.al/web/sub/calendar.php on line 35

Warning: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /var/www/career.beder.edu.al/web/sub/calendar.php on line 50